Meld je hier online aan voor de brugklas van onze school.

Heb je je keuze gemaakt en wil je je aanmelden voor het Coenecoop College? Wacht dan niet langer en meld je aan via het online aanmeldingsformulier. Het is erg belangrijk dat je dit formulier samen met een ouder of verzorger invult. Het formulier moet namelijk digitaal ondertekend worden om je aanmelding officieel te maken.

Na het insturen, nemen we het aanmeldingsformulier graag nog samen met jou en je ouders/verzorgers door tijdens onze inschrijfdagen op 8 en 9 maart 2023. Dan bespreken jullie de aanmelding met één van de brugklascoördinatoren en kan je vragen stellen over de plaatsing. Ook wordt er dan meteen een pasfoto gemaakt voor ons leerlingvolgsysteem. Je vindt hiervoor een link in de bevestiging die je per e-mail ontvangt.

Toelichting ouder/verzorger
Om het u gemakkelijk te maken, verloopt de aanmelding geheel digitaal. Hieronder vindt u een uitleg van de aanmeldingsprocedure in overzichtelijke stappen.

Let op: In verband met de inschrijfdagen moet het aanmeldingsformulier uiterlijk 8 maart bij ons binnen zijn. Aanmeldingen na 15 maart 2023 (landelijke deadline) kunnen niet meer ingenomen worden. Dan volgt eerst bericht van ons. Gaat de inschrijving om een LWOO-aanmelding? Dan geldt een deadline van 1 februari.

  1. Om het online aanmelden te starten, klikt u op de button ‘online aanmelden’. Vervolgens komt u op een nieuwe webpagina waarbij u het online aanmelden kunt starten.
  2. Selecteer het formulier waarvoor u uw kind wilt aanmelden.  
  3. Klik vervolgens op ‘Mijn kind aanmelden’. U komt nu bij het online formulier. Hier volgt u de stappen van het aanmeld proces en u dient alle verplichte velden in te vullen. 
  4. Na het plaatsen van de handtekening op het formulier klikt u op de knop ‘Aanmelden’ om de aanmelding vervolgens te verifiëren per SMS. U ontvangt per SMS een verificatiecode. Na het invullen van deze code kunt u de aanmelding verzenden. Hierna ontvangt u een bevestigingsmail. De bevestigingsmail bevat een kopie van het aanmeldingsformulier, een uitleg van de verdere procedure en een uploadlink voor het aanleveren van documenten, zoals het adviesblad van de basisschool en eventuele verklaringen. Mocht het aanmeldformulier niet goed aankomen, controleer dan of deze terecht is gekomen in de spambox.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd bellen of mailen.

Coenecoop College
De brugklascoördinatoren
brugklas@coenecoopcollege.nl

Online aanmelden