Het nieuwe Coenecoop College
Vanaf dit schooljaar (2023-2024) geeft het Coenecoop College onderwijs in een nieuw en modern gebouw dat helemaal klaar is voor de toekomst. Naast dat de school een nieuw adres krijgt, krijgen leerlingen van het Coenecoop College dankzij dit nieuwe gebouw ook meer mogelijkheden om op nieuwe manieren te leren. Op deze pagina vind je alle informatie over wat dit voor jou kan betekenen!

Hetzelfde goede onderwijs in een nieuw jasje
In het nieuwe gebouw kunnen we op een modernere manier onderwijs gaan geven. We hebben de grote school verdeeld in vier afdelingen. Zo’n afdeling is de basis voor een vaste groep leerlingen en docenten. Je zult je op zo’n afdeling gauw thuis voelen. Naast de klaslokalen hebben we op iedere afdeling een grote open ruimte waar op flexibele manier gebruik van kan worden gemaakt. Je kunt er (delen van een) les krijgen maar je kunt ook in groepjes of zelfstandig aan het werk gaan. En het fijne is, er is altijd wel een docent in de buurt die je kan helpen.  

Praktische informatie
In ons nieuwe gebouw is, net als in ons huidige gebouw, ruimte voor al onze leerlingen en medewerkers. Iedereen verhuist dus mee. De school is gebouwd voor ca. 960 leerlingen. Het gebouw is al voorbereid op uitbreiding voor nog eens ca. 180 leerlingen. Voor iedere leerling die in de toekomst naar het Coenecoop gaat, is dus een plek.

Lees hier het ‘Bouwen aan Coenecoop’ magazine
Dit magazine is speciaal gemaakt om jou op de hoogte te houden van alle werkzaamheden rondom het nieuwe gebouw. Tot het gebouw af is verschijnt hier iedere 3 maanden een nieuw magazine. Hierin staan bijvoorbeeld alle verschillen tussen het oude en het nieuwe gebouw, lees je wat de leerlingen van het Coenecoop van het nieuwe gebouw vinden en vertelt de architect hoe je nou eigenlijk een school bouwt. Ook kan je hierin vinden waarom het Coenecoop er op deze manier uit komt te zien.

Download het Coenecoop magazine